+46 725 888 548

Välkommen till

Kimby Försäkring

Vi erbjuder pensions & försäkringsrådgivning samt Konsultverksamhet. Kimby försäkring drivs av Markus Kimby som arbetat med försäkringar sedan år 1995.

Pensions &
försäkringsrådgivning

Konsultverksamhet

Konsultverksamhet

Via vår konsultverksamhet erbjuder vi kunskap och kompetens inom rådgivning, utbildning, affärs och produktutveckling, digitalisering och försäljning. Kunderna kan tex vara försäkringsbolag, banker eller liknande.

Konsultverksamhet

Eventuella intressekonflikter i samband med konsultuppdrag kommer att hanteras i särskild ordning i samband med uppdraget. 

Markus Kimby

Kimby Försäkring AB 

Om oss

Kimby Försäkring är en del av förmedlarorganisationen Hjerta.

Hjerta är det ledande rådgivningsföretaget inom försäkring och sparande och har ca 150 försäkringsförmedlare/rådgivare som verkar på fler än 40 orter runt om i Sverige.

Tillsammans möter vi behoven hos företag och individer med vårt breda erbjudande, vår starka lokala närvaro och den stora organisationens möjligheter och fördelar.

Vi levererar värde för våra kunder genom engagemang, trygghet och innovation.

Markus Kimby har en bred och djup erfarenhet från försäkringsbranschen sedan 1995 med hög kunskap och kompentens inom försäkring, försäkringsdistribution, försäljning, affär, regelverk, produkter och erbjudande. Han har jobbat i många olika roller på några av Sveriges största försäkringsbolag.

Kontakta oss

Vi erbjuder Pensions & Försäkringsrådgivning samt Konsultverksamhet. Kimby försäkring drivs av Markus Kimby som arbetat med försäkringar sedan år 1995.

Kontaktuppgifter

markus@kimbyforsakring.se

Besöksadress: Kungsgatan 60, 111 22, Stockholm

Postadress: Belevägen, 10 182 64, Danderyd